Autóbusz ajtók

NABI BUS LLC.:

Kétszárnyú belső bolygó ajtók, kétszárnyú kiforduló ajtók. Az ajtók hegesztett, alumínium vázszerkezetűek. Az üveg megfogása gumiágyban, lemezelés ragasztás alkalmazásával történik. Egyes típusoknál ragasztott üvegezésű ajtók. Az ajtók kiszállítása fényezett felülettel különböző kivitelekben történik.

kravtex1

Kravtex Kft.:

Egyszárnyú és kétszárnyú külsőlengő ajtók felső lineáris pneumatikus működtetéssel. Kétszárnyú belső bolygó ajtók felső lineáris pneumatikus működtetéssel. Az ajtók hegesztett, alumínium vázszerkezetűek. Az üveg megfogása és a lemezelés is ragasztás alkalmazásával történik. Az ajtók kiszállítása alapozott felülettel különböző kivitelekben, alkatrész egységekben, szettekben történik. A fényezést és az összeszerelést a Kravtex Kft. végzi.

Alfabusz 2002 Járműgyártó Kft.:

Egyszárnyú és kétszárnyú külsőlengő ajtók felső lineáris pneumatikus működtetéssel. Egyszárnyú és kétszárnyú külsőlengő ajtók alsó pneumatikus forgató motorral. Kétszárnyú belső bolygó ajtók felső lineáris pneumatikus működtetéssel. Az ajtók hegesztett, alumínium vázszerkezetűek. Az üveg megfogása és a lemezelés is ragasztás alkalmazásával történik Az ajtók kiszállítása fényezett felületekkel különböző kivitelekben történik.

kravtex1

Auto Rad Controlle Kft.:

Kétszárnyú belső bolygó ajtók IKARUS-SKODA troli modellhez, elektromos működtetéssel. Az ajtólapok alumínium porlakkozott vázzal rendelkeznek a külső felületen az első ajtónyílás első ajtólapján fűtött a többi ajtólapon edzett teljes üvegekkel, az ajtólapok üvegein le- illetve felszállás jelző led-es nyomógombokkal.