Autóbusz alkatrészek

Válaszfal:

Az autóbuszoknál alkalmazott válaszfalaknak két nagy családja van: Az acélszerkezetű, porlakkozott, gumizott üvegű válaszfalak, illetve a sokkal esztétikusabb alumínium profilból készült, szerelt, ragasztott üveges, ABS betétlemezekkel díszített válaszfalak, igény szerinti színezéssel.

Kapaszkodók:

Az autóbuszokhoz, trolibuszokhoz és villamosokhoz gyártott, valamint egyéb kapaszkodó és korlát funkciók ellátására alkalmas kapaszkodó rendszerünk 35 ill. 28 mm átmérőjű, egyenes és hajlított acélcsövekből, alumínium csőösszekötő öntvényekből épül fel a vevő igénye szerinti színekre porlakkozva.

Kiegyenlítő tartály:

Az autóbuszokhoz használatos kiegyenlítő tartályok számtalan változatát gyártjuk acélból, sárgarézből, és rozsdamentes acélból a vevői igényeknek megfelelően.

Tükrök és tükörtartók:

A buszokhoz, trolikhoz és teherautókhoz gyártott tükörtartóink hajlított acélcsőből, porlakkozott kivitelben készülnek különböző karkinyúlással (220-550 mm-ig), fix és levehető kialakítással. Külső és belső visszapillantó tükreink EGB engedéllyel rendelkeznek, műanyag hátlappal fűthető és fűtésnélküli kivitelben készülnek.

Akku-kocsi:

Az autóbuszok akkumulátorainak tartására és kihúzható kezelésére alkalmas szerkezet, acél vagy korrózióálló kivitelben és többféle méretben készül, feketére porlakkozva.

Szerelőnyílás fedél:

Az autóbuszok, trolibuszok, villamosok padlózatához gyártjuk az alumínium profilkeretbe foglalt különleges fabetétekből álló szerelőnyílásokat. Borításuk, méretkialakításuk, hő- és hangszigetelt változataik a vevő igénye szerint alakíthatók.

Naproló:

Naprolóink a jelenlegi 18 méretváltozaton túl a vevő igénye szerinti szerkezeti és működési hosszban, többféle rolóvászonnal, esztétikus kivitelben rendelhetők. Különböző árnyékolási feladatokra egyaránt alkalmasak, sőt vetítővászonként is használhatók.

Buszmegálló:

Csak közvetett módon kapcsolódik az autóbusziparhoz ezen új termékünk, melyet acélprofilok, üvegek és makrolon felhasználásával gyártunk igény szerinti méretben és színben, időjárásálló és esztétikus kivitelben vevőink részére.