Exportált termékek

Mercedes ajtó:

A Mercedes ECONIC haszongépjárművek kabinjának korszerű és esztétikus utasajtóit 2008 óta gyártjuk. Saját tervezésünk eredménye, melyet folyamatosan fejlesztjük a vevő igényei alapján. Kétszárnyú harmonika ajtók felső lineáris pneumatikus működtetéssel. Az ajtók szerelt, alumínium vázszerkezetűek. Az üveg megfogása és a lemezelés is ragasztás alkalmazásával történik. Az ajtók kiszállítása porlakkozott felületekkel különböző méretekben történik.

LCB Bochum tartályok:

Hagyományos és megbízható beszállítói kapcsolatunkat vevőinkkel, jól reprezentálják a német LCB Bochum cégnek beszállított felvonó hidraulika tartályok. Évente több ezer darab készül a magas műszaki követelményeket kielégítő darabokból.

Konténerek:

Európai autóipari beszállítók részére nagy sorozatban gyártott összecsukható és fix tároló-konténereinket ajánljuk tárolási és logisztikai feladatok ellátására.

Hegesztett alumínium szerkezetek:

Az alumíniumszerkezetek gyártásában való jártasságunk lehetővé teszi, hogy AWI hegesztéssel készült építőipari állványrendszer-elemeket és egyéb szerkezeteket készítsünk alvállalkozóként belföldi és külföldi felhasználásra egyaránt.